Cykeltrailer

Trailer til cykeltransport. Plads til 40 cykler

Trailer til cykeltransport og events

Specielbygget trailer til transport af cykler

Hos Ørslev tilbyder vi sikker transport af cykler i en specialbygget Bikeliner® cykeltrailer, der kan rumme op til 40 cykler. Cykeltraileren kan transportere alle former for cykler lige fra racercykler over MTB-cykler til elcykler, børnecykler, hverdagscykler og rickshaws med flere typer cykler i traileren på én gang.

Overvejer din forening, dit firma, din skole eller vennekredsen at holde en aktiv ferie eller tage en endagstur med cykel? Ørslev assisterer naturligvis gerne med planlægningen af et skræddersyet program til jer, hvor I har mulighed for at leje en bus med cykeltrailer, så I kan få jeres eget udstyr med.

Vores cykeltrailer har følgende fordele

  • Sikker transport af cyklerne i specielle holdere, så de ikke skal skilles ad eller på anden måde ændres. Holderne sikrer, at cyklerne er spændt forsvarligt fast i hver sin skinne med remme, og dermed ikke kommer til skade under transporten. Cyklerne er desuden fritstående, så de ikke er i kontakt med hinanden under transporten.
  • Hurtigt på- og aflæsning af cyklerne, idet én mand alene kan udføre arbejdet i løbet af ca. 30 min., hvilket gør cykeltraileren velegnet til etapeløb.
  • Skånsom læsning af cyklerne, da 2 lifte kan hjælpe med at løfte tunge cykler forsvarligt på plads.
  • Isoleringen gør det muligt at bruge traileren som depot undervejs på etaper.
  • Rum til cykelværktøj i bunden af traileren gør det muligt at hænge cyklerne op i liftene og reparere dem undervejs.
  • Tyverisikring af cyklerne når de opbevares i traileren, da den kan aflåses forsvarligt og er opbygget tyverisikret. 

Alt dette gør, at Ørslevs specialbyggede Bikeliner® cykeltrailer er særdeles velegnet til etapeløb og cykeltransport af alle former for cykler, så du kan få din egen cykel med på en aktiv ferie.

Det er desuden muligt at købe reklameplads på traileren, så I undervejs på jeres rejse kan synliggøre, hvem I er.