VIP bus

Danmarks største limousine i Danmarks mest luksuriøse bus

Danmarks største limousine i Danmarks mest luksuriøse bus

Med vores 34 personers 5* VIP luksusbus er Ørslev godt rustet til at tilbyde kunderne komfort og luksus. Her er VIP-kunderne i sikkerhed, og bussen har alt det, som ethvert hotel og konferencerum tilbyder.

Bussen som har alt i specialdesignet udstyr.
De 8 siddegrupper, med hver 4 pladser med sæder af håndsyede læder, er indrettet med god benplads og store brede borde med plads til pc og lignende. Der er ligeledes god plads til at spise i bussen.
Bussens køkken er indrettet i bagerste afsnit af bussen, så det generer mindst muligt. Det er indrettet med kaffemaskine, køleskabe, is-maskine, cappuccinomaskine og ikke mindst fadølsanlæg.
Bag chaufførpladsen er der indrettet et specielt bord med tilslutningsmuligheder for pc til fremvisning af evt. diasshow, PowerPoints, tv, internet mv. til de 5 20" LDC fladskærme, som er placeret, så de kan ses fra alle pladser. Skærmene har 5 forskellige funktioner: GPS-navigation, PC-tilslutning, DVD samt frontkamera som viser, hvor man kører. Der er trådløs internetopkobling, surface sound musikanlæg og trådløs mikrofon.